Kontor i skyene

Nå er det slutt på dyre tynnklienter med egne servere for å handtere email, kalendere og oppgaver internt i bedriften. Det er slutt på endeløse oppdateringer og timesvis med arbeid hver gang en ansatt skal bytte sin laptop. Det er slutt på nettbrett med utilstrekkelig kapasitet for å kjøre en skikkelig email-klient, og det er slutt på installasjoner, konfigurering og synkronisering av kalendere.

Du får et komplett system som lar ansatte kommunisere, dele og arbeide sømløst sammen gjennom ett system. Ingen installasjon og ingen konfigurasjon - det tar vi oss av, slik at du kan fokusere på det bedriften gjør best. Du kan arbeide i ditt skybaserte kontor fra hele verden og fra alle enheter. Har du glemt laptopen og gjerne skulle sjekket om den viktige emailen hadde kommet, eller du skulle kanskje arbeidet med et regneark eller satt opp morgendagens oppgaver for de ansatte. Fortvil ikke - lån nettbrettet til naboen, ektefellen eller et av barna - logg inn på ditt skybaserte kontor og start arbeidet.

Som med alle systemer levert av Nettprodukt benytter vi oss av programvare under såkalt General Public License. Det gir oss fleksibilitet for tilpasning av alle installasjoner til hver enkelt kunde. Skybasert kontor kjøres med Group Office Enterprise CRM and Groupware, som har blitt utviklet gjennom en årrekke og benyttes av små og store selskap over hele verden.

 

E-mail

Med vår skybaserte email-klient kan du arbeide fra nettbrett og datamaskiner uten å måtte installere programvare lokalt. Hver bruker kan administrere en eller flere email-kontoer. Har bedriften fellesmail, så kan denne deles mellom brukerne. Våre SMTP-servere har egne dedikerte IP-adresser som gir høy sikkerhet og leveringsrate.

 

Kalender

Hver bruker har en egen dedikert kalender. Avtaler å møter kan holdes skjult fra andre brukere eller deles på kryss av systemet. Avtaler kan settes opp med påminnelse i valgfritt tidsrom før hendelsen. Det er også mulighet for oppsett av en felles kalender hvor superbruker kan legge inn fellesavtaler.

 

Lagring og fildeling

Last opp viktige dokumenter og bilder. Hver bruker har sine egne personlige mapper. Filer kan også deles mellom flere brukere, og redigeres online.

 

Dokumentredigering

Dokumenter kan opprettes og redigeres direkte i Group Office. Opplastede dokumenter som regneark, tekstdokumenter og presentasjoner. Google Docs blir benyttet for redigering av dokumenter, noe som gir høy fleksibilitet. 

 

Oppgaver og gruppearbeid

Med Group Office har brukere mulighet til å legge inn oppgaver til seg selv og andre. Oppgavene kan skjules for andre brukere, eller tildeles enkeltbrukere (skjult for andre). Oppgaver kan settes opp med påminnelse og brukeren må merke saken som ferdig for å fjerne den fra oppavelisten. 

Adressebok

I Group Office får alle brukere tildelt en egen adressebok hvor email-kontakter, kunde- og bedriftskontakter kan lagres. Notater kan legges på hver kontakt, og email-adresser hentes automatisk opp av når ny email skal skrives. Tidsbesparende og ryddig.

 

Group Office skybasert kontor kan benyttes av alle ansatte i bedriften. Hver ansatt vil settes opp under en brukergruppe som er kontrollert av rettigheter som gir full eller begrenset tilgang til funksjoner. En produksjonsansatt kan for eksempel settes opp med tilgang til oppgaver og gruppearbeid og ikke mer, mens en selger kan ha tilgang til alle funksjoner. 

 

PRISER

 

En installasjon av Group Office skybasert kontor prises etter antall brukerlisenser, email-kontoer og lagringskapasitet. Som standard inkluderer en brukerlisens oppsett av 1 email-konto og 500MB lagringskapasitet, som gir mer enn god nok plass for de fleste behov.

Vi kan konfigurere Group Office til å benytte en hvilken som helst STMP/IMAP email-server. Det vil si at om bedriften i dag har egen email-server kan den også brukes med deres nye skybaserte kontor. Dette dreier seg hovedsakelig om SMTP-server for utgående email. Enkelte leverandører av utgående email-servere kan begrense bruk av SMTP til egne servere. I tilfellet setter vi opp systemet med vår egen SMTP-server.

Installasjon
ENGANGSKOSTNAD
NOK 5 990,-
 • Inkluderer årslisens første år
 • Inkluderer Secure Socket Layer
 • Inkluderer brukermanual
 • Dedikert installasjon av Group Office
 • Serverplass i norsk datasenter
Hovedlisens
FRA 2. ÅR HVER 12 MÅNED
NOK 1 990,-
 • Eget underdomene med SSL-kryptering****
 • Oppdatering og vedlikehold av programvare
 • Dedikert område til lagring av data
 • Email kundesupport for superbruker
 • Daglig sikkerhetskopiering
Tilleggsprodukter
 • SMTP email-tjener

  NOK 10,- pr 1000 sendte email
  For bedrifter som ikke allerede har en leverandør som tilbyr ekstern SMTP-tjener (utgående email) tilbyr vi en rimelig løsning for transaksjonelle emailer.
 • Ekstra email-konto

  NOK 79,- pr måned
  For brukere som trenger tilgang til flere email-kontoer
 • 500MB ekstra lagringsplass

  NOK 49,- pr måned
  For brukere som trenger ekstra lagringsplass